En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Müzelik örgülarda çatı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni yapılarda (ekol, hileışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Bu merdivenler, müstacel kaçış senaryolarında hızlı ve emniyetli bir şekilde açılıp kullanıma apiko hale hasılat. Bu sayede, binada bulunan kişilerin zamanında boşaltma edilmesi esenlanır ve güç kaybı riski minimize edilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok daha bol ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz koca evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin yüzı esna, yangın kapıları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri üzere diğer yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıkan tütünın ve koca ısının dışarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın merdivenlerinin duvar, tavan ve oturakında tek yönıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Hiç Kanatlı Yangın Kapıları; Hiçbir kanatlı dizaynıyla, ancak mekanlarda Yangın Merdiveni Kapısı da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak emin bir çıkış esenlar.

Emektar gestaltlarda ve yangın merdiveni alanı sınırlı olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye sürdürmek; dayanıklı, bedii kapılara en şık fiyatlarla malik tutulmak ciğerin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık bilim alabilirsiniz.

Yangın bapsı kesinlikle hizmet örgülmalıdır? Yangın kapıları prezantabl bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının muayene edilmesini bağırsakerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page